Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve se ispituje

Ima poginulih: U Kanadi se srušio avion koji je letio prema rudniku dijamanata

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U Kanadi se srušio avion koji je bio na putu prema rudniku dijamanata, broj preminulih putnika još nije poznat, kao ni razlog nesreće.

Za sada nepoznati broj ljudi poginuo je nakon što se zrakoplov srušio u utorak u kanadskim sjeverozapadnim teritorijima u blizini grada Fort Smitha dok je letio prema rudniku dijamanata.

Neki od putnika u zrakoplovu bili su zaposlenici Rio Tinta, globalne rudarske tvrtke.

Tvrtka nije rekla koliko je njezinih radnika bilo u zrakoplovu, ali je napomenula da je nesreća rezultirala smrtnim slučajevima dok je zrakoplov bio na putu prema rudniku dijamanata.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Nećemo oklijevati" Amerikanci izveli zračne udare u Iraku, ubrzo stigla i jasna poruka

"U ovom trenutku možemo potvrditi da ima smrtnih slučajeva, ali nećemo davati nikakve dodatne informacije", rekao je mrtvozornik Sjeverozapadnih teritorija Garth Eggenberger u priopćenju za javnost.

U pitanju je zrakoplov British Aerospace Jetstream registriran za Northwestern Air Lease, prema Kanadskom odboru za sigurnost prometa, koji je rekao da istražuje nesreću. Zrakoplov može prevesti do 19 putnika, piše CNN

Pročitajte i ovo Sergej Lavrov Pozvao na oslobađanje svih talaca "To je izravna prijetnja međunarodnom miru": Lavrov oštro osudio napade Britanije i SAD-a

Pročitajte i ovo Donald Trump Ključna pobjeda Trump na korak do republikanske nominacije! Biden poslao zabrinjavajuću poruku: "Sve je na kocki"

Vidljivost je bila loša tijekom ranih jutarnjih sati u utorak, ali se poboljšala oko 10 sati, prema CNN-ovu meteorološkom timu. Još nije poznato koji je uzrok nesreće. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene