Obavijesti Video Pretražite Navigacija
užas na Tajvanu

VIDEO Jezivi prizori potresa na autocesti: Vozila su doslovce poskakivala

Aktualno Galerija Snimke potresa na autocesti Snimke potresa na autocesti Foto: Platforma X/Screenshot Potres na Tajvanu - 4 Potres na Tajvanu - 4 Foto: Afp Potres na Tajvanu - 3 Potres na Tajvanu - 3 Foto: Afp Potres na Tajvanu - 1 Potres na Tajvanu - 1 Foto: Afp +0 Razoran potres na Tajvanu - 5 Galerija 1/5 >>
Potres na Tajvanu zabilježile su kamere pa tako i one na autocesti. Automobili su doslovce poskakivali od jačine podrhtavanja.

Trenutak razornog potresa na Tajvanu, jačine 7,4 stupnja snimila je kamera u automobilu na autocesti na istoku Tajvana. Vozila su se zaustavila nakon što se cesta počela ljuljati. Automobili su doslovce poskakivali od jačine podrhtavanja. 

Pročitajte i ovo Muškarac u bazenu za vrijeme potresa hit na mrežama VIDEO Ovo je nestvarno! Udario najjači potres u zadnjih 25 godina, sve se ruši, a on u bazenu

 

 

Tajvan je u srijedu pogodio najjači potres u posljednjih 25 godina. Televizijske postaje objavile su snimke zgrada kako se ljuljaju u gusto naseljenom istočnom gradu Hualienu, blizu epicentra potresa.

Pročitajte i ovo Razoran potres na Tajvanu - 1 na Tajvanu VELIKA GALERIJA Stravičan potres u slikama

 

 

Lokalni mediji prenose da u zgradama ima zarobljenih ljudi, a stigle su i prve potvrde o ljudskim žrtvama. Najmanje četiri osobe su poginule, a više od 50 je ozlijeđeno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene