Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjedokinja iz Francuske

Švicarske blizanke viđene u društvu 'misteriozne žene'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuska policija provjerava informacije o misterioznoj ženi koja je navodno viđena s nestalim švicarskim djevojčicama blizankama i njihovim ocem na Korzici.

Policiji je informaciju o misterioznoj ženi dojavila Olga Orneck, stanovnica malog lučkog gradića Propriana, prenosi agencija AFP. Istražitelji njezine tvrdnje uzimaju ozbiljno, a ona je agenciji AFP detaljno opisala kako su otac, blizanke i misteriozna žena u njihovom društvu privlačili pozornost.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Slika nije dostupna Istražitelji pronašli čip GPS uređaja Napokon korak naprijed u potrazi za blizankama

>> Majka blizanki: 'Tražite ih, osjećam da su još žive'

Orneck ih je primijetila 1. veljače ujutro dok je kupovala novine na kiosku. Istaknula je kako su djevojčice na sebi nosile ružičastu odjeću te kako su jele slatkiše i kroasane, Jedna od njih, tvrdi nosila je naočale i imala na glavi bijelo-ružičasti šeširić.

95 posto sigurna

'Žena je bila u dobi između 45 i 50 godina, brineta i nosila je crni kaput, i bijele hlače. Nije iz Propriana, jer bih je prepoznala', ispričala je Orneck. Dodala je kako je ta žena s Matthiasom Scheppom, ocem djevojčica, razgovarala kao da se već dugo vremena poznaju.

Na kraju je istaknula kako je '100 posto sigurna' da je vidjela Scheppa i '95 posto sigurna' da su djevojčice njegove kćeri Alissia i Livia.

Majka blizanki Irina Lucidi, jučer je pozvala međunarodne istražitelje da ne odustaju od potrage za njezinim kćerima, jer osjeća da su još uvijek žive. Matthias Schepp, podsjetimo, počinio je samoubojstvo bacivši se pod vlak, a prethodno je poslao oproštajno pismo bivšoj supruzi i u njemu napisao kako njihove kćeri nisu patile te da ih više nema.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene