Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Unatoč pismu

Majka blizanki: 'Tražite ih, osjećam da su još žive'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka šestogodišnjih švicarskih blizanki, koje su nestale prije gotovo dva tjedna, pozvala je međunarodne vlasti da ne posustaju s potragom, unatoč pismu njihovog oca, u kojem je napisao kako ih je ubio.

'Moje majčinsko srce osjeća da su mi kćeri žive. Preklinjem vas, nastavite potragu za Livijom i Alessijom. Nastavite s potragom, ne može biti da su moje malene blizanke mrtve', zavapila je majka Irina Lucidi, a prenosi talijanska agencija ANSA.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Istražitelji pronašli čip GPS uređaja Napokon korak naprijed u potrazi za blizankama Slika nije dostupna Sve opcije još uvijek otvorene Švicarska policija: Blizanke možda nisu niti odvedene iz Švicarske

>> Istina u oproštajnom pismu: Otac ubio blizanke?

Otac nestalih blizanki, prije nego što je počinio samoubojstvo u oproštajnom je pismo napisao kako djevojčice nisu patile. Blizanke počivaju u miru i nisu patile, napisao je u oproštajnom pismu Matthias Schepp. On je prije nego što se bacio pod vlak proučavao internetske stranice o samoubojstvima i tehnikama trovanja. Zadnji put viđen je s djevojčicama na trajektu na Korzici.

Putovanje je, policija tvrdi, pažljivo isplanirao. Nije odbačena niti mogućnost da je svoje kćeri blizanke bacio s trajekta u more. On je 30. siječnja u švicarskom kantonu Vaduzu oteo djevojčice kojima se otad gubi trag. Razlog otmice bio je što nikako nije mogao prihvatiti i pomiriti se s razvodom od supruge.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene