Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bangkok

Sutra informacija o ponovnom otvaranju zračne luke?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Međunarodna zračna luka u Bangkoku ponovno bi se za putničke letove trebala otvoriti najranije 15. prosinca, izvješćuje u utorak bangkoški list The Nation na svojim internetskim stranicama, no agencija Reuters prenosi izjavu predstavnika Zračnih luka da bi sutra trebala biti donesena odluka o datumu otvaranja glavne zračne luke Bangkok.

'Do sutra popodne, bit ću u mogućnosti izvijestiti vas o tomu kad će se sve vratiti u normalu', rekao je direktor Zračnih luka Tajland Serirat Prasutanond za Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zaustavljen prijam novih bolesnika Bolnica u Bangkoku evakuirana nakon upada prosvjednika Slika nije dostupna Premijer pobjegao automobilom Prosvjednici u Bangkoku provalili u zgradu ministarstva unutarnjih poslova

>> Prosvjednici blokirali drugu zračnu luku u Bangkoku

Agencije prenose kako su prosvjednici pristali prekinuti tjedan dana dugu blokadu zračne luke. U priopćenju izdanom prije prije objave prosvjednika o prekidu blokade, Serirat je kazao kako će zračne luke ostati zatvorene do 15. prosinca.

Agencija dpa poziva se na izvješća dužnosnika zračne luke i prenosi kako će teretni zrakoplovi i dalje nastaviti s redovitim letovima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene