Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotov performans 'Strujni udar: Milijun volti'

Nakon 72 sata provedenih pod naponom: 'Prvo ću se istuširati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati iluzionist David Blaine završio je svoj performans pod nazivom 'Strujni udar: Milijun volti'. Blaine je iznad Tesline zavojnice pod naponom stajao 72 sata.

Nakon 72 sata bez hrane, okružen neprirodnim svjetlima te stojeći na platformi iznad Tesline zavojnice pod naponom dok je kroz njega prolazila struja pod naponom od milijun volti, David je jučer bio zadovoljan obavljenim poslom, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija na otoku Hvaru 17-godišnjak poginuo dok se tuširao u dvorištu, ubila ga struja: Stručnjak pojasnio moguće razloge Ilustracija Policija na terenu Tragedija na Hvaru: Maloljetnik smrtno stradao od strujnog udara

Prvo što je David rekao nakon 72 sata, po mnogima torture, bilo je veliko hvala svojem timu i štovateljima svojeg lika i djela. Još uvijek nemoćan da stane sam na vlastite noge, prije nego što je u invalidskim kolicima uvezen u kola Hitne pomoći, Blane je imao snage za još dvije rečenice.

>> David Blaine pod naponom od milijun volti!

'Ovo je moj zadnji podvig ikada na kojem sam testirao izdržljivost. No, veselim se svemu u budućnosti. Volim vas!', rekao je. Otkrio je i novinarima što je prva stvar koju će učiniti nakon liječničkog pregleda.

'Mislim da ću dugo spavati i drijemati, nakon što se istuširam', otkrio je. Iako je njegov podvig izazvao brojna oduševljenja, bilo je i onih koji su smatrali drugačije. Neki su tvrdili su da se radi o običnoj iluziji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene