Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na Malti

VOZAČ SNIMIO PAD ZRAKOPLOVA "Vrlo šokantan trenutak na putu za posao"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rano jutros dogodila se zrakoplovna nesreća na Malti u kojoj je poginulo pet osoba. U zrakoplovu su bili dužnosnici agencije Frontex, zaduženi za nadzor vanjskih granica Europske unije.

Nesreća u kojoj su živote izgubili putnici u zrakoplovu dogodila se u ponedjeljak ujutro oko 7:20 sati po lokalnom vremenu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Boeingova avion kojemu su otpala vrata Drama u zraku Boeing u sve većim problemima: Avionu s više od stotinu putnika tijekom leta otpao dio krila Ilustracija On sve opovrgava Bivši premijer izbačen iz zrakoplova, posvađao se sa stjuardesom: Bio je pijan?

Nakon stravičnog pada zrakoplova, pojavila se i video snimka te nesreće, koju je snimio vozač Laurent Azzopardi, dok je autom putovao na posao, a objavljena je na YouTubeu.

"Jutros na putu za posao - vrlo šokantan trenutak, pad zrakoplova (izbliza)", napisao je Azzopardi na svojem Facebook profilu.

U zrakoplovu bili i dužnosnici Frontexa, što je i potvrđeno u međuvremenu iz te organizacije. Oni su navodno bili na putu prema gradu Misrata u Libiji.

Maleni zrakoplov Metroliner, čija je nosivost 10 osoba, srušio se ubrzo nakon polijetanja iz Međunarodne zračne luke na Malti. Svjedoci tvrde kako su vidjeli da se propeler zrakoplova odjednom nagnuo na desnu stranu i avion je nakon toga počeo padati.

Fotografija snimljena iz zračne luke pokazuje veliki požar nakon pada. Prema trenutno dostupnim informacijama vjeruje se kako nema preživjelih.

Prema pisanju dnevnog lista Times of Malta, zrakoplov je uzet na ''leasing'' od Luksemburga za potrebe dužnosnika Frontexa. Još uvijek nema potvrde o nacionalnim pripadnostima žrtava.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene