Obavijesti Video Pretražite Navigacija
On sve opovrgava

Bivši premijer izbačen iz zrakoplova, posvađao se sa stjuardesom: Bio je pijan?

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Bivši estonski premijer Taavi Rõivas izbačen je s leta za Japan nakon što se posvađao sa stjuardesom.

Finska policija iskrcala je u subotu navečer bivšeg estonskog premijera Taavija Rõivasa, koji je navodno bio pijan, s leta u zračnoj luci u Helsinkiju.

Rõivas je bio dio izaslanstva koje je pratilo tamošnjeg ministra vanjskih poslova Margusa Tsahknu tijekom posjeta Japanu, prenosi RIA pozivajući se na lokalne medije.

Pročitajte i ovo Arsen Bauk Kritike i pohvale Bauk nakon izjave europske tužiteljice Kovesi: "Premijera nakon europske šamarčine očekuje šamarčina hrvatskih građana"

Estonsko ministarstvo vanjskih poslova potvrdilo je da je bivši premijer uklonjen s leta za Japan. Ravnateljica ureda za odnose s javnošću ministarstva, Liisa Toots, rekla je da je upoznata s incidentom, ali nije pojasnila zašto je došlo do toga.

"Članovi gospodarskog izaslanstva slobodni su u svom djelovanju i odlučivanju, a Ministarstvo ne odgovara za članove gospodarskog izaslanstva niti za njihovo kretanje", komentirala je.

Pročitajte i ovo Brazilka kupila diplomu putem interneta Završila u pritvoru Nova liječnica postala sumnjiva upravi bolnice, pa provjerili njezinu diplomu: Šokirali se otkrivenim

Estonske novine Postimees pak tvrde da se bivši premijer posvađao sa stjuardesama na avionu. Nakon nekog vremena stigla je policija i izvela ga van. Prema riječima očevidaca, bio je jako pijan prije ulaska u avion.

Rõivas je priče o njegovom pijanstvu nazvao klevetom, a u avionu se, kako je rekao, svađao sa stjuardesom oko korištenja laptopa.

Podnio je službenu tužbu aviokompaniji Finnair tražeći naknadu štete.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene