Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SUSPENDIRANA JE

Skandalozni video iz srpske bolnice! Medicinska sestra uživo prenosila porođaj: "Zgrožen sam ljudskom glupošću"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Medicinska sestra u jednoj srpskoj bolnici jutros je uživo prenosila porođaj.

Više od 200 građana Srbije jutros je pratilo skandalozni direktni prijenos porođaja u bolnici GAK Narodni front na društvenoj mreži TikTok, koji je objavila instrumentarka te ustanove.

Ona je hitno suspendirana. 

"Zgrožen sam ljudskom glupošću i bezobrazlukom. Jutros u 4:30, koristeći društvenu mrežu TikTok naišao sam na prijenos uživo korisničkog računa 'instrumentarkajellenanf'. Porođaj je uživo gledalo više od 200 ljudi. Je li moguće da kao društvo više nemamo svijesti o tome što je ispravno, a što nije? Je li moguće da netko misli da nešto tako intimno kao porođaj treba streamati? Svi na porođaju koji su znali da se prenosi uživo zaslužuju snositi kaznenu, a svakako i građansku odgovornost!" napisao je za Nova.rs građanin koji je dao uvid u skandalozni video.

Pročitajte i ovo Klinika za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević Dobila i rane "Vezali su baki ruke u zrak, a ona je nepokretna!" Obitelj optužila Zaraznu za nehumani tretman bake, oglasila se i bolnica

Pročitajte i ovo Tomislav Dujmenović i pacijentice sisačke bolnice Beroš šalje inspekciju Konačno objavljeni rezultati nadzora u sisačkoj bolnici, ali i dalje nema jednog važnog objašnjenja

Snimanje i objavljivanje porođaja strogo je zabranjeno Zakonom o zdravstvenoj zaštiti, a Uprava klinike izjavila je da najoštrije osuđuje taj postupak medicinske sestre i navodi da je ona po hitnom postupku suspendirana te da je pokrenut i disciplinski postupak.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene