Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strah od predaka

VIDEO Sam je to htio: Dječak (9) se oženio 62-godišnjom majkom petero djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ceremoniji vjenčanja je prisustvovao i mladenkin dugogodišnji suprug Alfred Shabangu (66), koji je pozdravio par uz sveukupno stotinjak uzvanika.

Devetogodišnji dječak iz Južnoafričke Republike, Saneie Masilela oženio je po drugi put u dvije godine svoju 62-godišnju djevojku Helen Shabangu, majku petero djece stare između 28 i 38 godina.

Pročitajte i ovo Obitelj oplakuje mrtve u Gazi s gnušanjem odbacuju Određen datum: Izrael će na sudu odgovoriti na optužbe o genocidu Gaza Nakon opružbi JAR-a Izrael će izaći pred Međunarodni sud pravde: "Hamas snosi puno odgovornost koji vodi ispod bolnica, škola..."

Kako piše Daily Mail, ceremoniji vjenčanja je prisustvovao i njezin dugogodišnji suprug Alfred Shabangu (66), koji je pozdravio par uz sveukupno stotinjak uzvanika.

Saneie Masilela je Shabangu po prvi puta oženio u ožujku 2013., i to nakon što su mu se u snu javili preci koji su od njega zatražili da to učini. Roditelji su 'odriješili kesu' te za 500 funti kupili mladu i odvojili još tisuću za vjenčanje. Međutim, dječak nije bio zadovoljan i tvrdio je kako vjenčanje trebaju održati po njihovim tradicionalnim običajima kako bi brak bio služben

VIDEO Vezali ga za automobil i vukli po gradu

Vjenčanje je oba puta zgrozilo javnost premda je obitelj devetogodišnjeg ženika napomenula da je riječ o ritualu, a ne o obvezujućem odnosu. Naime, par vrlo vjerojatno nikad neće živjeti zajedno, spavati ili raditi na potomstvu te je u odnos stupio kako preci ne bi naudili obitelji, objasnila je majka mališana Patience Masilela.

'Jednoga dana kad odrastem nadam se da ću se oženiti djevojkom svojih godina. No, sada sam doista sretan s Helen jer je volim', izjavio je Saneie.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene