Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Južnoafrička policija

VIDEO Vezali ga za automobil i vukli po gradu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Priveli ga zbog nepropisnog parkiranja, a kad su shvatili da nema dozvolu za rad vezali ga za policijski automobil i vukli po gradu.

Osam južnoafričkih policajaca smijenjeno je zbog smrti mozambičkog imigranta kojeg su tijekom uhićenja privezali za policijsko vozilo te vukli za sobom, prenosi Sky News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča Uočena dva konja u središnjem Londonu uplašili su se VIDEO Nesvakidašnja potjera: Središtem Londona dva sata trčalo pet konja, petero ljudi je ozlijeđeno

Taksist Mido Macia, od zadobivenih je povreda preminuo u pritvoru 26. veljače 2013. godine. Policija ga je uhitila zbog nepropisnog parkiranja, a kada su shvatili kako nema radnu dozvolu niti papire slijedila je neobična kazna.

Nakon sukoba s policijom umro 36-godišnjak

Video kojeg je snimio netko od prolaznika, prikazuje kako 22-godišnji Midu, s rukama vezanima u lisicama, policijsko vozilo vuče za sobom ulicama Daveytona, gradića nedaleko od Johannesburga.

Nakon samo dva sata, pronađen je mrtav u ćeliji.

Načelnik policije, Riah Phiyega, potvrdio je da je svih osam policajaca koji su sudjelovali u ovom incidentu, razriješeni dužnosti, a trenutno sa slobode čekaju suđenje koje je zakazano za 16. veljače 2015. godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene