Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U kritičnom stanju

Sai Babu na životu održavaju aparati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od vodećih svjetskih duhovnih vođa, Sai Baba, u kritičnom je stanju i na životu ga održavaju aparati.

Tisuće  sljedbenika okupilo se ispred Sai Babine kuće u Indiji, piše BBC. Pretpostavlja se da slavni guru ima milijune poklonika diljem svijeta. I oni koji ne slijede njegov duhovni put, odmah će prepoznati Sai Babu po narančastoj haljini i razbarušenoj frizuri.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Revolucionarno otkriće Pacijenti u komi mogu razmišljati i komunicirati?! Slika nije dostupna Stanje opet stabilno Halida Bešlića počeli skidati s aparata

>> Sai Baba u kritičnom stanju

Sai Baba je primljen u bolnicu u indijskom gradu Puttaparthi prošlog mjeseca zbog kroničnog zagušenje pluća i prsa. Nakon prvih znakova oporavka, Sai Babino stanje odjednom se drastično pogoršalo. Veliki problemi s plućima ugrozili su rad i ostalih vitalnih organa koji uopće ne reagiraju na liječenje.

Vijest da je Sai Baba u kritičnom stanju potakla je mnoge njegove poklonike da pohrle u Puttaparthi. Policija je postavila barikade oko bolnice u kojoj se duhovni vođa liječi, a sigurnosne mjere uključuju i sprečavanje bilo kakvog većeg okupljanja.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene