Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kanadska tinejdžerica

Mrtvo dijete rođeno na maturalcu ostavila u hotelu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kanadska tinejdžerica je rodila za vrijeme školskog putovanja u London. Tijelo mrtvog djeteta ostavila je u hotelskoj sobi.

Profesori 15-godišnjakinje nisu znali za njezinu trudnoću. Mrtvo dijete pronašlo je osoblje hotela u zapadnom djelu Londona. Dijete nije bilo prerano rođeno niti je imalo vidljive ozlijede, piše britanski Metro.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih U bolnici s djecom Imaš pravo, ostvari ga Tko sve ima pravo na besplatni smještaj uz bolesno dijete i kako se ono ostvaruje

Kada je dijete pronađeno, učenici su već odletjeli u Kanadu. Djevojci iz kanadskog Ontarija sada prijeti kaznena prijava, potvrdila je policija.

Obdukcija nije pokazala razlog smrti djeteta. 'Rezultati nisu bili jasni. Uzrok smrti će se utvrditi daljnjim testovima. To bi moglo potrajati tjednima', rečeno je iz Scotland Yarda.

>> Trogodišnje dijete liječili od alkoholizma

Kanadski policajci djevojku su dočekali u zračnoj luci u Torontu i odveli je u bolnicu. Britanska i kanadska policija zajedno provode istragu o tome što se točno dogodilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene