Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najmlađi ovisnik

Trogodišnje dijete liječili od alkoholizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trogodišnje dijete liječilo se od alkoholizma u britanskoj bolnici, ističu statistike koje je objavio NHS, britanski sustav javnog zdravstva.

Dijete, čiji identitet nije otkriven, jedno je od 13 djece mlađe od trinaest godina koje je NHS između 2008. i 2010. liječio od ovisnosti o alkoholu, ističe National Health Sevice (NHS).
Sedamdesetero djece u dobi od 13 do 16 godina bilo je liječeno zbog prekomjerna uzimanja alkohola, a 106 djece iste dobi liječilo se od alkoholizma, dodaje isti izvor.

Pročitajte i ovo Policija Slučajno opalio Horor na sjeveru Hrvatske: Pijan po dvorištu mahao pištoljem, pa propucao i sebe i dijete Ilustracija Drugi pobjegao Pijan sjeo za volan i dao po gasu, sletio u kanal i prevrnuo se na krov: Ozlijeđeno trogodišnje dijete

>> Vjerovali ili ne: Ima 6 godina i alkoholičar je

Po europskoj anketi provedenoj u listopadu 2009., Britanci su najveći potrošači alkohola u Europskoj uniji. Anketa je utvrdila da 43 posto ispitanih Britanaca pije jedno do dva alkoholna pića na dan, 24 posto tri do četiri, 12 posto između pet i šest, 6 posto između sedam i devet, a 6 posto priznaje da pije deset i više pića na dan.

Po toj anketi EU-a, 24 posto ili svaki četvrti Britanac tijekom jedne večeri u pubu popije barem pet čaša alkoholnog pića. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene