Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispovijest maloljetne prostitutke:

'Ili ćeš prodavati drogu ili tijelo ako želiš toliko novaca!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska je policija objavila ispovijest jedne djevojke koja je bila upletena u lanac maloljetne prostitucije...

'Željele smo previše. Ili ćeš prodavati drogu ili tijelo ako želiš zaraditi toliko novaca', rekla je tužitelju i psihijatru neimenovana djevojka koja je bila upletena u lanac maloljetne prostitucije. Naime, talijanska je policija objavila ispovijest djevojke koja je svoje tijelo počela prodavati sa samo 14 godina.

>> 'Njemačka bi mogla postati eldorado za seksualnu industriju!'

Istražitelji vjeruju da je bila dio lanca prostitucije te da im se za seks plaćalo uglavnom u rimskoj bogatoj četvrti Parioli. Ova je priča na naslovnice talijanskih medija došla prošloga mjeseca kada je policija otkrila da su se dvije djevojke, koje su išle u istu srednju školu u Rimu, počele prostituirati u svibnju te da su, navodno, bile namamljene preko društvene mreže Bakeca Incontri, piše Ansa.

Djevojke su navodno zarađivale oko 300 eura po klijentu te taj novac koristile kako bi svoje svodnike opskrbljivale drogom. Javnost je zgrozilo otkriće i da je svodnik, navodno, bila i majka jedne od djevojaka.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Ilustracija Strašno otkiće Užas u susjedstvu: Uhićen otac, sumnja se da je podvodio maloljetne kćeri i snimao ih s drugim muškarcima

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene