Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Made in China

Razbijen najveći lanac krivotvoritelja: Proizvodili nesterilizirane kondome

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kineska policija razbila je lanac krivotvoritelja, nakon zaplijene 4,65 milijuna lažnih kondoma, ukupne vrijednosti 45,3 milijuna kuna.

Kineske vlasti uhitile su 37 osoba u racijama po radionica diljem centralne i istočne Kine, gdje su pronađeni radnici kako nanose ulje na kondome za lubrikaciju, okruženi hrpama otpakiranih paketića, prenosi Independent.

Pročitajte i ovo Ilustracija ''Banksy'' u Zaragozi Policija razbila kriminalnu grupu koja je krivotvorila i prodavala radove najpoznatijeg nepoznatog umjetnika na svijetu Ilustracija U susjedstvu Sve više žrtava lažne liječnice: Zarađivala na stomatološkim uslugama i tretmanima protiv starenja

>> Što Hrvatska može ponuditi drugoj ekonomskoj sili svijeta?

Nesterilizirani kondomi prodavali su se pod krinkom poznatih brandova, poput Durexa, Contexa i KJissbona. Kineska policija isto tako je zaplijenila stroojeve za pakiranje, 470.000 papirnatih kutija i 150.000 knjižica sa instrukcijama.

Sve zaplijene dogodile su se u provincijama Henan, Fujian i Zheijan. Lažni kondomi prodavani su po cijeni od 80-ak lipa, a trošak njihove izrade bio je svega 17 lipa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene