Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama u Japanu

VIDEO Pucnjava u bolnici: Dvoje ranjenih, napadač pobjegao pa uzeo taoca u pošti, objavljena fotografija

Drama u Japanu
Drama u Japanu Foto: Screenshot/X
U bolnici u japanskom gradu Toda dogodila se pucnjava u kojoj su ozlijeđene dvije osobe.

Dvije su osobe ozlijeđene, liječnik i pacijent, u pucnjavi koja se dogodila u bolnici u japanskom gradu Toda. 

Osumnjičeni je motociklom pobjegao u susjedni grad Warabi i navodno je uzeo taoca u poštanskom uredu, objavio je grad na svom službenoj stranici te dodao da je osumnjičeni srednje građe i da je u 40-ima ili 50-ima. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Dosad eutanazirano 25.000 svinja Svinjogojci u očaju, Grlić Radman trlja ruke: Koliko njegova tvrtka zaradi po kilogramu eutanaziranih svinja koje zbrine?

Objekti u blizini su zatvoreni te policija osigurava mjesto događaja, piše BBC. 

Pročitajte i ovo Stjepan Svemirko Čekolj, načelnik Stožera civilne zaštite Gornja Stubica nevrijeme u Hrvatskoj FOTO Olujni vjetar poharao Gornju Stubicu: "Zatekao sam potpunu katastrofu. Odnijelo je crjepove, daske..." Problemi i u Rijeci

Pročitajte i ovo Milojko Spajić Nakon cjelonoćnog zasjedanja Crna Gora dobila novu vladu, Spajić se susreo s von der Leyen: "Ulazak u EU bi bio velika poruka drugim zemljama da je proces proširenja živ"

Incidenti s pucnjavom iznimno su rijetki u Japanu. Država ima stroga pravila o posjedovanju oružja i civilima dopušta samo posjedovanje lovačkih i zračnih pušaka. Ljudi moraju proći stroge ispite i testove mentalnog zdravlja kako bi kupili oružje u Japanu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene