Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak nije nestala

Viđena prva dama Sjeverne Koreje nakon 50 dana izbivanja!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga vođe Sjeverne Koreje, Kim Jong-una prvi puta u gotovo dva mjeseca pojavila se u javnosti.

Ro Sol-ju često se pojavljivala u javnosti sa suprugom, ali posljednja dva mjeseca nigdje je se nije moglo vidjeti. Događaje je Kim Jong-un posjećivao bez njezine pratnje proteklih 50 dana. Međutim, u ponedjeljak je bila na nogometnoj utakmici i koncertu sa suprugom, javlja Reuters.

Pročitajte i ovo Sjevernokorejske vježbe gađanja super velikim raketnim bacačima - 4 super veliki bacači FOTO Stalno prijete, a sada su testirali ratne sposobnosti: "Imamo razorno oružje" Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin

>> Nestala prva dama Sjeverne Koreje!

>> Prva dama Sjeverne Koreje 'tip-top' u posjetu tvornici

'Maršal Kim Jong-un, vrhovni vođa stranke i naroda, smjestio se na tribine, u društvu supruge Ri Sol-ju. Tada se začuo gromoglasni pljesak', javila je KCNA.

Ri Sol-ju je poznata i po zapadnjačkom stilu oblačenja, dizajnerskim torbicama, a za razliku od ranijih običaja socijalističkog režima pojavljivala se na službenim događajima.

Prema pesimističnoj verziji Ri Sol-ju je nestala jer je naljutila članove vodeće radničke stranke svojom nekonvencijalnom haljinom i manjkom pokazivanja patriotizma, dok oni optimističniji tvrde da je prva dama trudna. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene