Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema je 40 dana

Nestala prva dama Sjeverne Koreje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nestala je prva dama Sjeverne Koreje, Ri Sol-ju! U javnosti se nije pojavila više od 40 dana, nakon čega su krenula razna nagađanja.

Prva dama Sjeverne Koreje u javnosti nije viđena već više od mjesec dana te su krenula razna nagađanja, od onih da je nema jer je trudna do onih s kobnim završetkom.

Pročitajte i ovo Nosač zrakoplova Theodore Roosevelt Nakon novih prijetnji Što rade američki nosač zrakoplova, razarači i azijski ratni brodovi u spornom moru? Ilustracija Sve napetije Zabrinjavajuća poruka: "Vrijeme je da budemo spremni za rat, više nego ikada prije"

Od kada je javno potvrđeno da je Ri Sol-ju supruga Kim Jong-una često je se moglo vidjeti. Ri Sol-ju je poznata i po zapadnjačkom stilu oblačenja, dizajnerskim torbicama, a za razliku od ranijih običaja socijalističkog režima pojavljivala se na službenim događajima.

>> Prva dama Sjeverne Koreje 'tip-top' u posjetu tvornici

Kako javlja North Korea News, a prenosi ibitimes, prve dame nema već 40 dana. Prema pesimističnoj verziji Ri Sol-ju je nestala jer je naljutila članove vodeće radničke stranke svojom nekonvencijalnom haljinom i manjkom pokazivanja patriotizma, dok oni optimističniji tvrde da je prva dama trudna. Ukoliko je ovo posljednje točno to će biti drugo dijete prvog para Sjeverne Koreje, a spomenimo i da postojanje prvog djeteta nije nikada službeno potrđeno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene