Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iznenadila sve

Prva dama Sjeverne Koreje 'tip-top' u posjetu tvornici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prva dama Sjeverne Koreje, Ri Sol-ju, za posjet tvornici u pratnji svog supruga odjenula je crni kombinezon.

Samo nekoliko dana nakon što se u javnosti pokrenula rasprava o tome nosi li prva dama Sjeverne Koreje pravu Dior torbicu ili kopiju, Ri Sol- ju pojavila se u neobičnoj odjevnoj kombinaciji za jednu Korejanku.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un - 2 Jeziva poruka "Rat je neizbježan": Kim Jong-un poručio da nema izbora te naredio vojci da pripremi nuklearne bombe, ako budu potrebne Kim Jong Un - 2 Pripremaju brze udare Zastrašujuća prijetnja: "Nećemo oklijevati s nuklearnim napadom..."

Ri Sol-ju, bivša sjevernokorejska pop zvijezda, za koju se vjeruje da je u svojim dvadesetima, pratila je supruga na otvaranje tvorničkog postorjenja i za tu priliku obukla je crni kombinezon, jaknu i bijele cipele. Ono što je iznenadilo stanovnike Sjeverne Koreje bio je crni kombinezon. Žene u Sjevernoj Koreji inače ne nose kombinezone ili traperice već se od njih očekuje da nose konzervativne suknje. Jedina iznimka do sada bila je sestra Kim Jong-Ila, Kim Kyung-hee.

>> Kim Jong-un ide u prvi službeni posjet!

Mnogi smatraju da je prva dama Sjeverne Koreje pokrenula kampanju za modno osvješćivanje sjevernokorejskih žena. Od kad se otkrilo da Kim Jong Un ima ženu, Ri Sol-ju pojavljuje se na nacionalnoj televiziji, uvijek u različitim odjvenim kombinacijama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene