Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavio poruku na krivom telefonu

Prosidba vojnika iz Afganistana završila na krivom broju telefona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je britanski vojnik iz Afganistana nazvao svoju djevojku i pitao je hoće li se udati za njega. Jedini problem je bio što je otipkao krivi broj i poruku ostavio na sekretarici Britanke Diane Potss.

Zbog pogreške, njegova djevojka Samantha poruku neće moći čuti idućih mjesec dana, jer će tek tada moći obaviti novi poziv. Vojnikov identitet je nepoznat, a u poruci od 90 sekundi govori djevojci Samanthi koliko voli nju i njihovo nerođeno dijete.

Pročitajte i ovo Obilna kiša u Afganistanu izvanredno stanje Raste broj stradalih nakon obilnih kiša i nevremena: Zbog sukoba i loše infrastrukture, dvije zemlje teško se s time nose Ilustracija Klimatske promjene Katastrofa: Gromovi i poplave ubili više od 100 ljudi, proglašeno izvanredno stanje

'Dušo, ja sam. Žao mi je da te nisam nazvao prošli mjesec, ali znaš kako je ovdje. Trebao bih se vratiti za tri mjeseca tako da ćemo onda biti zajedno. Malo prije su raznijeli jednog mog dobrog prijatelja, tako da sam jako tužan. Žao mi je da te nisam dobio nego ti ovako ostavljam poruku. Ali ćuti ćemo se idući mjesec. Nemoj nikada zaboraviti da te volim. Volim te sa svim srcem i pitat ću te, nemoj odgovoriti, znam da ni ne možeš, ali hoćeš li se udati za mene', rekao je u poruci.

>> Afganistan: Policajac ubio petoricu britanskih vojnika

Zatim je dodao:'Jedva čekam da rodiš naše dijete, mog malog vojnika. Učiniti ću sve da vas zaštitim. Moram se vratiti. Volim te svim srcem, nemoj to nikad zaboraviti Samantha'.

44-godišnja Diane, koja je poruku dobila, misli kako se radi o vojniku ne starijem od 18 godina, koji je sigurno negdje iz Sunderlanda, piše Daily Mail.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene