Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krvava svađa

Previše trošila: Pomahnitali Srbin izmasakrirao ženu zbog šopinga u Grazu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Srbije nožem je izbo vlastitu suprugu zbog toga što je previše novca potrošila tijekom šopinga u Grazu, u Austriji.

Svađa između para koji se zaputio u šoping u Graz završila je krvavo. Naime, 45-godišnji Srbin se posvađao sa 29-godišnjom suprugom zbog toga što je potrošila previše novca te je izbo nožem. Muškarac je odmah nakon napada uhićen, dok je žena, koja je zadobila ubode u trbuh te posjekotine na licu i vratu, hitno operirana. Njezino stanje je trenutno stabilno.

Svađala se s mužem pa ga napala nožem


Kako piše Kurir, par se našao oko podneva u garaži trgovačkog centra, a muž je suprugu pokušavao spriječiti da previše potroši zbog čega je izbila svađa. Slučajni prolaznici su primijetili da je muškarac nožem napao ženu, no kada je postao svjestan svjedoka, muškarac je upalio automobil te s teško ozlijeđenom ženom pokušao pobjeći iz garaže.

No, nakon nekoliko metara, automobil se, prema riječima svjedoka, zaustavio i žena je pokušala pobjeći. Suprug je izjurio iz automobila i još nekoliko puta ubo ženu. Policija je nedugo nakon toga uhitila muškarca kod trgovačkog centra.

Prema izvještaju policije, par u Austriji živi već 11 godina. Muškarac je na kraju policiji priznao napad, ali tvrdi da nije namjeravao ubiti suprugu.
 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u SAD-u "Sretna Nova godina": To su bile riječi nakon kojih su ga tinejdžeri (19) izboli nožem Ilustracija Djelatnica teško ozlijeđena Žena u Vukovaru nožem izbola prodavačicu, policija objavila motiv napada

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene