Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Intervenirala policija

Svađala se s mužem pa ga napala nožem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena tijekom svađe u stanu u Zagrebu nožem nasrnula na svog supruga te ga ozlijedila. Svađa je završila policijskom intervencijom i dolaskom hitne pomoći.

Svađa i naguravanje između supružnika T.J.B. (39) i Z.B. (40) koje je počelo u subotu nešto iza ponoći u njihovom stanu u Mesićevoj ulici na zagrebačkom Medveščaku završilo je policijskom intervencijom i dolaskom hitne pomoći na mjesto događaja nakon što je supruga svoga muža nožem zarezala po ruci, izvijestila je zagrebačka policija.

Pročitajte i ovo Policija je okružila trgovački centar u Sydneyju - 4 Napadač upucan FOTO/VIDEO Preminula mama koju je manijak u šoping-centru izbo zajedno s bebom Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe

>> Ozljede opasne po život: Napala ga nožem nakon svađe

Uzrok svađe su po navodima policije neriješene obiteljske razmirice. Z.B. je nakon događaja zadržan u pritvoru, a policija je protiv njega podignula kaznenu prijavu zbog pokušaja ubojstva.

Ovo nije prvi puta da je došlo do sukoba među supružnicima, jer je policija već dva puta intervenirala zbog sličnih događaja.

Nakon kriminalističkog istraživanja 40-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku, dok je nadležnom državnom odvjetništvu dostavljena kaznena prijava, navodi policija.(Agencija VLM/Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene