Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljene najnovije informacije

FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...''

Nestala Danka Ilić
Nestala Danka Ilić MUP Srbije
Aktualno Galerija Nestala Danka Ilić Nestala Danka Ilić Foto: MUP Srbije Potraga za 2-godišnjom Dankom Potraga za 2-godišnjom Dankom Foto: Ranko Suvar/Cropix Potraga za 2-godišnjom Dankom Potraga za 2-godišnjom Dankom Foto: Ranko Suvar/Cropix +0 Danka Ilić Galerija 1/4 >>
Austrijska policija isključila je bilo kakvu povezanost Rumunjki s videosnimke s nestalom djevojčicom Dankom Ilić (2).

Austrijska policija oglasila se novim priopćenjem o nestaloj djevojčici Danki Ilić (2) i snimci dvije Rumunjke za koje se sumnjalo da imaju veze s nestankom djevojčice nakon što je s njima snimljeno dijete koje podsjeća na Danku.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalom Dankom Ilić u Boru - 3 Deveti dan potrage Policija blokirala 100 metara oko kuće kod koje je nestala Danka: Ponovo se počelo kopati, stigli i forenzičari

''Srpski državljanin koji živi u Beču prijavio je srpskim vlastima da je na tramvajskoj stanici Schottenring primijetio malo dijete u pratnji dviju odraslih žena. Кonstatirajući sličnost između djevojčice i dvogodišnjeg djeteta nestalog u Srbiji, napravio je videosnimku troje ljudi i podijelio je sa srpskim vlastima. Pošto su rođaci nakon pregleda slika izjavili da se najvjerojatnije radi o nestaloj djevojčici, fotografije je objavila Uprava bečke državne policije 3. travnja 2024. godine po nalogu bečkog javnog tužiteljstva'', navodi se u priopćenju austrijske policije.

Pročitajte i ovo Danka Ilić nova saznanja Oglasio se otac malene Danke povodom najnovijeg obrata u potrazi

''Sada je razjašnjen identitet osoba s fotografija i s njima je uspostavljen kontakt. Na osnovi istrage i pratećih činjenica, veza između osoba prikazanih na objavljenim fotografijama i nestale djevojčice iz Bora može se jasno i bez ikakve sumnje isključiti'', poručili su iz austrijske policije i dodali da njihovi bečki kolege iz kriminalističkog odjela nastavljaju istragu o sumnji na otmicu djeteta.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene