Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hit na internetu

Silovito guranje morala pravdati i Bijela kuća, komentirao i crnogorski premijer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Silovito guranje crnogorskog premijera Duška Markovića, ne samo da je postalo hit na internetu, već je postupak Donalda Trumpa morao pravdati i glasnogovornik Bijele kuće.

Upitan da komentira potez američkog predsjednika, Sean Spicer odgovorio je da snimku incidenta nije vidio, ali je naglasio kako su mjesta za lidere zemalja članica NATO-a unaprijed utvrđena, pa pretpostavlja kako je Donald Trump samo pratio protokol.

Pročitajte i ovo Joe Biden Predsjednikov govor Joe Biden: "Od dva kandidata za predsjednika, jedan je prestar i mentalno nesposoban" Donald Trump Christoph Heusgen Drugo mišljenje: ''Možda će vas ovo iznenaditi, ali Donald Trump ima pravo''

Duško Marković tvrdi da nije primijetio da ga je Trump gurnuo. "Uopće nisam registrirao, vidio sam na društvenim mrežama reakcije tim povodom Jednostavno, to je jedna bezazlena situacija. Ne doživljavam je na nikakav drugačiji način osim na takav", rekao je Marković, koji i sam smatra da predsjednik SAD-a treba biti u prvom redu. 

"Kad se već danas novinari na tu scenu na različite načine određuju, želim i ja reći da je prirodno da predsjednik Sjedinjenih Američkih Država bude u prvom redu", kaže Marković. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene