Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zarada od konzultiranja

Političar ima stotine milijuna kuna i tvrdi: 'Pa i nisam baš bogat'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Političar kojem na računu leže stotine milijuna kuna tvrdi da 'i nije baš bogat'.

Bivši premijer Velike Britanije Tony Blair o svojim je milijunima progovorio u jednom intervjuu. Naime, procjenjuje se da je 'težak' 30 milijuna funti (oko 308 milijuna funti), piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo George Santos "Moramo izbaciti lupeža" Varao donore i birače, prao novac, izmislio dijelove životopisa…: Jedan od najvećih lažljivaca u povijesti američke politike preživio izbacivanje iz Kongresa Juliette de Causans Pljušte žestoke reakcije FOTO Ni majka je ne bi prepoznala! Pogledajte kako je političarka retuširala svoje fotografije za predizborne plakate

Blair, koji je s britanske političke pozornice prešao na globalnu, tvrdi da milijuni funta koje posjeduju zapravo samo grade njegovu 'infrastrukturu'.

'Ne bih mogao raditi ovo što radim, da nisam u stanju istovremeno generirati prihod. Je li mi bolje nego većini ljudi? Apsolutno ne, iako ćete o tome morati sami odlučiti', rekao je Blair.

Multimilijunaš: Živim od džeparca kojeg mi daje supruga

On zarađuje milijune funti godišnje samo na temelju konzultacija koje daje, a javne govore naplaćuje po 250.000 funti (oko 2,5 milijuna kuna).
Britanci mu spočitavaju što prihvaća konzultarni angažman od stranih Vlada koje nerijetko krše ljudska prava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene