Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sitniš

Multimilijunaš: Živim od džeparca kojeg mi daje supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je već godinama multimilijunaš, skromni džeparac svakog mu dana daje supruga.

Britanski multimilijunaš, osnivač lanca trgovina Poundland otkrio je kako je 25 milijuna funti (oko 254 milijuna kuna) dao svojim roditeljima, a sada živi od džeparca koji mu daje žena - 10 do 20 funti dnevno (oko 200 kuna).

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Kontraproduktivno Britanci imaju novu definiciju ekstremizma: Mogla bi ugroziti slobodu govora

Steve Smith (52) živi u 6,5 milijuna funti vrijednoj vili u Shropshireu sa svojom suprugom i troje djece. Iako milijunaš, živi od džeparca koji mu daje supruga.

Na lancu trgovina kojeg je prodao zaradio je 50 milijuna funti, a polovicu je odmah prebacio na račun svojih roditelja.

'Svakog mi dana supruga da džeparac. Problem je u tome što potrošim odmah sav novac koji imam, pa mi ona daje pomalo. Svaki dan 10 do 20 funti', rekao je Smith.

Napravite ove 4 stvari i postat ćete milijunaš!

Deset godina nakon osnivanja zalogajnice, diljem Velike Britanije imao je niz prodavaonica, a potom ih prodao za 50 milijuna funti. Polovicu je dao roditeljima, kao povratak duga. Naime, kada je započinjao posao, od oca je posudio 50.000 funti (oko 510.000 kuna).

'Kada sam imao 18 godina vidio sam praznu trgovinu te s vlasnikom napravio dogovor. Tata mi je posudio novac i uspio sam zahvaljujući onome što me on naučio o prodaji', ispričao je.

Zaključio je kako nam novac daje razne mogućnosti, ali je veoma važno zapamtiti od kud dolazimo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene