Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Odakle mu temelji za prognoze'

Policija uhitila astrologa zbog crnih predviđanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šrilankanska policija priopćila da je uhitila jednog astrologa nakon što je predvidio ozbiljne političke i gospodarske probleme za vladu predsjednika Mahinda Rajapaksea.

Chandrasiri Bandara, koji piše astrološku kolumnu za tjednik sklon oporbi, priveden je prije dva dana, rekao je glasnogovornik policije Ranjith Gunasekara. Policiju zanima odakle astrologu 'temelji' za crne prognoze.

Pročitajte i ovo Ivan Pernar u tijeku istraživanje Policija privela Pernara pred školom, ravnatelj: "Htio je djecu pitati o javnom samosnimanju i ozljeđivanju spolovila" Priveden Vjekoslav Potočanac - 1 da ne utječe na svjedoke FOTO Sud odlučio: Bivši ravnatelj Županijskog Centra za socijalnu skrb zbog prijave za nasilje u obitelji ide u istražni zatvor

Bandara je predvidio da će promjena planeta 8. listopada biti nepovoljna za parlament i da vlada možda neće biti u stanju zaustaviti rast troškova života, što su već predvidjeli i neki ekonomisti. Oporbena Ujedinjena nacionalna stranka osudila je Bandarino uhićenje i optužila vladu da ide prema diktaturi.

Političari na Šri Lanki jako ozbiljno shvaćaju astrologiju i gotovo svaki ima svoga astrologa koji ga savjetuje kada je vrijeme za pokretanje nekog novog programa ili posla.

(Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene