Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u tijeku istraživanje

Policija privela Pernara pred školom, ravnatelj: "Htio je djecu pitati o javnom samosnimanju i ozljeđivanju spolovila"

Ivan Pernar
Ivan Pernar Foto: Dnevnik Nove TV
Splitska policija privela je bivšeg saborskog zastupnika Ivana Pernara koji je danas bio ispred Osnovne škole Bol.

Splitska je policija potvrdila da je privela muškarca koji je u srijedu bio ispred osnovne škole te da je istraživanje u tijeku zbog sumnje u počinjenje prekršaja.

Ravnatelj osnovne škole Davor Bučević potvrdio je za Dalmatinski portal kako je Ivan Pernar zaista bio ispred osnovne škole na Bolu.

Pročitajte i ovo Nuklearna eklektrana Zaporižja Nuklearna katastrofa Što se događa u jednoj od najvećih nuklearki na svijetu? Rusi su unutar postrojenja postavili mine, stručnjaci u strahu

Pročitajte i ovo Andrej Plenković "Cilj je jasan" Plenković o Turudiću: "Boljeg kandidata nije bilo. Privatne poruke puštaju DORH ili policija"

"Moja mi je stručna služba rekla da imaju informaciju da će doći. Zbog toga sam preko odmora djecu zadržao unutar škole. Zaista je došao s dvojicom… Prišao sam mu i on me već snimao. Rekao je da je htio djecu pitati oko trenda u Americi o javnom samosnimanju i ozljeđivanju spolovila. Rekao je da je to trend u Americi i da će to sigurno doći u Hrvatsku za tri do pet godina", rekao je ravnatelj. 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene