Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Gdje je nestala Maddie

Hoće li konačno dobiti odgovore? Policija opet ispituje 11 svjedoka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među svjedocima su i Robert Murat sa suprugom. Murat je bio uhićen prije sedam godina kada je Maddie nestala u odmaralištu Ocean Club in Praia da Luz.

Detektivi Scotland Yarda otputovali su u Lisabon kako bi pomogli portugalskim kolegama da ispitaju 11 ključnih svjedoka o noći u kojoj je oteta Madeleine McCann.

Među svjedocima su i Robert Murat sa suprugom. Murat je bio uhićen prije sedam godina kada je Maddie nestala u odmaralištu Ocean Club in Praia da Luz. No, on je negirao da je na bilo koji način povezan s nestankom trogodišnjakinje, a policija nije uspjela dokazati suprotno.

Krije li zavjesa odgovor na tajnu nestanka malene Maddie?

Maddie je nestala iz apartmana u kojem su je roditelji ostavili dok su bili u restoranu, piše Telegraph. Istraga je zaključena 2008. ali je ponovno pokrenuta tri godine kasnije.

Pročitajte i ovo Grupa azijskih imigranata sjedi na klupi u Sao Teotoniju Važan primjer Zemlja emigranata postala je useljenička destinacija: ''Novac je dobar, posao je dobar i budućnost je dobra'' Slika nije dostupna Nove forenzičke metode Krije li zavjesa odgovor na tajnu nestanka malene Maddie?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene