Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretan završetak

Pojavio se pravi dobitnik 130 milijuna eura na lotu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava drama oko dobitka na lutriji u Velikoj Britaniji. Dobitnik je prvo izvučen pa je tada navodno listić bio izgubljen, da bi danas naposljetku rekordan iznos bio i uplaćen sretniku.

Dvanaest dana trajala je trakavica oko dobitka 130 milijuna eura na Euro Millions lutriji, što je rekordni dobitak te lutrije. Britanski mediji, prvo su svi redom prenijeli kako je jedna starica iz Coventrija prijavila dobitak, ali da joj je suprug bacio dobitni listić u smeće. Istu vijest prenijeli smo i mi, no priča je na kraju, čini se, ipak sretno završila.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakva sreća Žena uplatila listić i pospremila ga na sigurno, ono što se dogodilo tri godine kasnije potpuno ju je šokiralo Ilustracija Uplatio 1,50 eura Beskućnik dobio na lutriji, ali nije mogao do novca

>> Bacio u smeće 130 milijuna eura!

Tvrtka Camelot, za The Sun je potvrdila kako je iznos napokon uplaćen dobitniku. Prethodno tome, tvrde iz te tvrtke, dobili su preko tisuću prijava izgubljenih dobitnih listića, ali ime dobitnika i mjesto uplate nipošto nisu odali medijima.

Sretni dobitnik sa 130 milijuna eura tako je upravo postao 589. najbogatija osoba u Velikoj Britaniji. Čak i iznad pop zvijezda poput Roda Stewarta, Davida Bowieja i Phila Collinsa!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene