Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uplatio 1,50 eura

Beskućnik dobio na lutriji, ali nije mogao do novca

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Talijanski beskućnik na lutriji je osvojio 37 tisuća eura, no novac nije uspio podići jer nije imao valjane dokumente.

Talijanskome beskućniku koji je prošli mjesec na lutriji osvojio 37.000 eura, ali listić nije uspio unovčiti jer je imao zastarjele dokumente, vlasti su na kraju ipak izišle u susret omogućivši mu da dobije novac, objavili su talijanski mediji.

Gianluigi, poznatiji po nadimku Cassano, isprva nije mogao unovčiti listić jer nije posjedovao zdravstvenu iskaznicu, a i njegov porezni broj je istekao.

Pročitajte i ovo Dobitni listić Krivi listić Uplatio je listić, ali blagajnik je pogriješio: Muškarca šokiralo što se zatim dogodilo

Pročitajte i ovo Ilustracija Neće na godišnji Dostavljač hrane osvojio dobitak na lutriji, u ponedjeljak se u 4:30 pojavio na poslu

Kako prenosi talijanski list Corriere Adriatico, nakon mjesec dana birokratskih komplikacija dužnosnici su prošli petak kazali da može podići novac.

"Da biste naplatili dobitak, trebate zdravstvenu, no ja je nemam. Imam samo stari porezni broj koji je nevažeći", rekao je Gianluigi te dodao da će osvojenim novcem raspolagati sam i da i dalje želi ostati "nevidljiv".

Pročitajte i ovo Ilustracija Čestitke Provjerite brojeve! Netko u Hrvatskoj bogatiji je za 50 tisuća eura

Pročitajte i ovo Ilustracija Lijepe vijesti iz Lutrije Provjerite listiće! Dvoje ljudi u Hrvatskoj ima razloga za veselje, a kako i ne bi: Osvojili su desetke tisuća eura

Cassano je 24. listopada ostvario premiju na lotu 4+1 uplativši za listić 1,50 eura.

Gianluigi je porijeklom iz Apulije. Oni koji ga poznaju u njegovu rodnome mjestu Senigalliji, ljetovalištu u pokrajini Marche, nadjenuli su mu nadimak Cassano po bivšem napadaču Rome i Italije Antoniju Cassanu, rođenom u gradu Bariju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Čestitke sretnom dobitniku Nije pogodio niti jedan broj i tako je osvojio 80.000 eura

Priča o sreći dospjela je na naslovnice talijanskih listova i portala.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene