Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotova istraga

Snimka seksa u uredu obišla svijet - Što je bilo s akterima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je par s Novog Zelanda na nesreću postao poznat diljem svijeta po seksu u uredu čija je snimka u vrlo kratkom roku obišla svijet.

Par koji je postao poznat diljem svijeta po seksu u uredu, zbog kojeg je na neko vrijeme prestala čak i svirka u obližnjem baru, više ne radi u tom osiguravajućem društvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija još vodi istragu Nakon optužbi o krađi u otmjenim trgovinama, zastupnica dala ostavku: "Podbacila sam, žao mi je" Slika nije dostupna Sve više detalja u javnosti FOTO Seksualni skandal koji je postao senzacija ne jenjava

Naime, par u seksualnom zanosu, uhvaćen je kamerom, a snimka je obišla cijeli svijet. Oni su se strastima prepustili pored golemog prozora u uredu, nesvjesni da ih promatraju svi posjetitelji bara preko puta zgrade.

Netko je sve snimio i postavio na društvene mreže, a snimka je brzinom svjetlosti obišla svijet.

Muškarac i njegova, kako se kasnije saznalo, tajnica nisu se vratili na posao od 30. siječnja kada se dogodio kobni 'incident'. Glasnogovornik tvrtke izjavio je kako ' ne može komentirati zaključke interne istrage'.

Kako pišu australski mediji, to nije bilo prvi put da su muškarac i njegova 25-godišnja tajnica imali seksualni odnos, a nije poznato je li 50-godišnjak još uvijek sa svojom suprugom, koja je za njegovu nevjeru saznala putem interneta.

FOTO Seksali se u uredu uvjereni da ih nitko ne vidi, ali...

Oboje su odbili komentirati događaj.

U vrijeme kada je događaj odjeknuo svijetom bivši zaručnik 25-godišnjakinje je izjavio za jednu novozelandsku radijsku postaju da je situacija 'veoma tužna za sve uključene strane'. Dodao je kako je njegova bivša djevojka 'vrlo draga osoba', te kako 'nikada nije napravila nijednu grešku, ali joj se ova jedna, dodao je, nažalost obila o glavu'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene