Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I bend prestao svirati

FOTO Seksali se u uredu uvjereni da ih nitko ne vidi, ali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neoprezni radnici navodno su mislili da nisu izloženi nepoželjnim pogledima, ali u obližnjem baru čak je i bend prestao svirati jer sve je zanimala 'predstava' koju su radnici pripremili.

Dvoje neopreznih radnika odlučilo se tijekom vikenda poseksati u uredu u Christchurchu.

Pročitajte i ovo Potpis Tomislava Tomaševića u uredu gradonačelnika Izazovni zadaci Na vratima ureda zagrebačkog gradonačelnika novo ime: Tomašević od sutra preuzima vlast Brenton Tarrant (Foto: Arhiva/AFP) ubio 51 osobu Napadač iz Christchurcha osuđen na doživotni zatvor bez mogućnosti uvjetnog otpusta

Njihov čin možda bi ostao neprimijećen da nisu ostavili upaljena svjetla i posjetiteljima obližnjeg bara priredili pravu predstavu. Vrlo brzo uključene su kamere na brojnim mobitelima, a fotografije i video zapisi susreta prikupili su tisuće komentara i 'likeova' na društvenim medijima, piše news.com.au.

Iz tvrtke čiji su se radnici odali strastima poručili su da je pokrenuta istraga, kao i da su razočarani ponašenjem kolega u prostorijama Marsh Ltd-a.

Tajkuni unajmljivali djevice za seks sa državnim liderima!

A par je navodno mislio da će zatamnjena stakla biti dovoljna da spriječe neželjene poglede.

No, gledali su ih svi, pa je prema pisanju tamošnjih medija čak i bend koji je nastupao u baru prestao svirati jer su svi bili više zainteresirani za događanja u obližnjem uredu.

Još nije poznata sudbina neimenovanih ljubavnika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene