Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vidio kako ubija majku

Otac pokušao ubiti osmogodišnjaka - Ono što mu je poručio šokiralo je svijet

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Anthony Sukto imao je samo osam godina kada je njegov otac počinio umalo dvostruko ubojstvo. Dječak koji je preživio napad oca u Settleu danas ima 18 godina i živi u Texasu sa svojom tetkom.

"Molim vas pomozite. Tata me ubio nožem i umro sam", rekao je tada osmogodišnji dječak koji je uspio nazvati pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

"Probudio sam se i vidko kako tata ubija mamu, a onda mi je rekao da se sklonim na drugi krevet jer sam ja sljedeći. Nakon toga je i mene ubio. No još sam živ. Nekako sam preživio", rekao je Anthony na telefon.

Slovenski liječnik uhićen zbog sedam ubojstava

Njegov je otac najprije brutalno napao njegovu majku i ubio je, a potom nasrnuo na dječaka kojem je zadao šest ubodnih rana u području lica i trbuha. Uvjeren da je dječak preminuo napustio je kuću, a Anthony nazvao poziv u pomoć.

Kada je objasnio kako mu majka leži mrtva kraj njega, a on ozbiljno krvari na području trbuha, otac je ponovno ušao u kuću. Maleni Anthony je spustio slušalicu. Na sreću policija je već bila pred vratima i uhitila oca.

"Nisam znao hoće li preživjeti. U njegovim sam očima vidio smrt", rekao je jedan od policajaca koji je prvin stigao na mjesto zločina i malenom dječaku spasio život.

Majka uspjela spasiti dvoje svoje djece unatoč tome što je pogođena s tri metka

Anthony je nekim čudom preživio. U razgovoru s popularnom Oprah kazao je kako su mu anđeli kazali da se pravi mrtvim, a potom ga podigli s kreveta i kazali mu da uzme telefon i zatraži pomoć.

Dječak koji je preživio napad oca u Settleu danas ima 18 godina i živi u Texasu sa svojom tetkom.

Njegov otac, Tony Sukto, osuđen je za ubojstvo prvog stupnja i dobio kaznu zatvora u trajanju od 25 godina. Iako s ocem nikada nije stupio u kontakt Anthony se nada kako će jednog dana, kada otac izađe iz zatvora njih dvojica moži popričati.

"Uvjeren sam da ne zna da sam mu sve oprostio i da ga volim. To je ono što mu želim reći kada izađe iz zatvora", rekao je sada 18-godišnji Anthony.

Njegovu priču i video možete pogledati OVDJE.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene