Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac dvoje djece

Operirali mu bruh pa pronašli maternicu, jajnike...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Indijski farmer, otac dvoje djece, imao je u svojoj utrobi cijeli ženski reproduktivni sustav. Slučaj je šokirao liječnike.

Muškarac, kojeg mediji zovu Ryalu, primljen je u bolnicu jer se žalio na jake bolove u trbuhu, javlja Telegraph. Liječnici su dijagnosticirali bruh, no kada su započeli operaciju otkrili su da je uzrok njegovih tegoba kompletni ženski reproduktivni sustav - cerviks, maternica, jajnici, jajovodi te nerazvijeno vaginalno tkivo.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Transplantacija maternice REVOLUCIJA U MEDICINI Rodila žena kojoj su izvadili maternicu Slika nije dostupna Kakav šok Otišla je kod liječnika zbog bolova u leđima - A onda je doznala tajnu o svom tijelu

Na kraju su morali obaviti histeroktomiju. Kirurg Pramod Kumar Shrivastava kaže da Ryalu ima potpuno funkcionalne eksterne muške spolne organe te da je živio potpuno normalni život muškarca. 'Uzrok bruha su obično abdominalni organi, no u ovom slučaju uzrok su ženski reproduktivni organi. Bili smo vrlo iznenađeni kada smo to utvrdili tijekom operacije. Morali smio izvaditi ženske organe i zatim smo operirali bruh', rekao je Shrivastava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene