Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozdrav s Balkana!

VIDEO Biznismen tenk provozao kroz grad, uništio rubnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani Novog Sada u čudu su gledali kako biznismen u oklopnom vozilu prolazi ulicama njihovog grada.

Srpski biznismen Dragan Amižić u Novom Sadu vozio se u neregistriranom oklopnom vozilu te je napravio veću štetu, piše Blic.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici

Pedesetak promatrača reklo je kako su u subotu vidjeli nepoznato vojno oklopno vozilo koje je napravilo nekoliko krugova na mjestu gdje se okupljaju motoristi, a potom se zaputilo na brdo. Vozilo je, putem oštetilo rubnike i drveće. Tragovi vožnje pokazuju da je vozilo pravilo krugove, a vidljiva je šteta i na ogradi.

HIT OGLAS: Prodajem ili mijenjam tenk za Golf 4!

Taj vučni traktor gusjeničar sivomaslinaste boje nekada je pripadao vojsci i odavno je u privatnom vlasništvu, rekao je glasnogovornik srpskog ministarstva obrane Jovan Krivokapić.

Kako navode u policiji, Amidžić je u subotu, oko 21:30 sati vozio tegljač gusjeničar, u kojem su se nalazila još trojica mještana Srijemske Kamenice. Sva četvorica su privedena, a protiv Amidžića bit će podnesena prekršajna prijava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene