Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šala ili?

HIT OGLAS: Prodajem ili mijenjam tenk za Golf 4!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je sve moguće prodati ili zamijeniti - očito se tom mišlju vodio jedan Novosađanin koji je putem oglasa na internetu ponudio svoj tenk na prodaju ili zamjenu za Golf 4.

Novosađanin je u oglasu napisao je da prodaje ili mijenja tenk T 55 ruske proizvodnje za golfa 4 ili neku sumu novca, a nazvati ga se može isključivo između osam i 14 sati.

Pročitajte i ovo Ilustracija incident u susjedstvu AUDIOSNIMKA Sin poznatog poduzetnika prijetio policajcima: "Kad te ubijem pred djetetom, nemoj se igrati sa mnom!" Ilustracija GRAĐANI, PRIPAZITE Htio kupiti mobitel pa dao broj svoje kartice i ostao bez 8000 kuna: Oglasnik uputio opozorenje

Jeste li ikada vidjeli ovakav OGLAS ZA POSAO?

Ono što je u cijeloj priči ostalo nejasno je otkud jednom civilu tenk T 55. Postoje dva moguća objašnjenja – ili ga je kupio kao stari otpad ili je u pitanju šala. Osim toga, u oglasu se ne navodi u kakvom je stanju tenk, kao ni ide li uz njega kakva posebna dozvola za posjedovanje, prenosi Kurir.

Na priloženoj fotografiji se vidi tenk T 55, ali se ne zna je li riječ doista o tenku koji se 'prodaje' ili je fotografija postavljena samo kao ilustracija. Inače, oglas je objavljen u siječnju prošle godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene