Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal bez kraja

Nove optužbe: ''Epstein je imao snimke seksa princa Andrewa, Clintona i Bransona''

Prosvjednica drži fotografiju Jeffreyja Epsteina (Foto: AFP)
Prosvjednica drži fotografiju Jeffreyja Epsteina (Foto: AFP) Foto: Afp
Objavljen je novi dio dokumenata povezanih s Jeffreyjem Epsteinom i njegovim lancem trgovine ljudi i seksualnim zlostavljanjem maloljetnica.

Najnoviji sudski dokumenti otkrili su da je Jeffrey Epstein posjedovao snimke seksa princa Andrewa, bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona i milijardera Sir Richarda Bransona. Prema tvrdnjama jedne od žrtava, Sare Ransome, snimio ih je američki financijer pedofil.

No tvrtka koja zastupa Epsteinova odvjetnika, Alana Dershowitza, istaknula je te optužbe kako bi pokazala da Ransome očigledno nedostaje vjerodostojnost.

Ona je dala izjavu prije nego što je Epsteinova bivša djevojka i dugogodišnja suradnica Ghislaine Maxwell osuđena za trgovinu ljudima u seksualne svrhe, a također je navela i da je bivši američki predsjednik Donald Trump imao seksualne odnose s mnogim djevojkama te je kao primjer navela onaj svoje poznanice koja je imala odnose s njim u vili Jeffreyja Epsteina u New Yorku, piše Sky News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Najavili štrajk Skandal u Makedoniji: Bivši ministar gospodarstva i njegovi pomagači upali u nadzorni toranj i napali kontrolore leta

Princ Andrew oštro je negirao bilo kakvu krivnju, a platio je milijune funti za nagodbu u parnici s Virginijom Giuffre, koja ga je optužila da ju je seksualno napastovao kad je imala 17 godina.

U ime Sir Richarda glasnogovornica Virgin Group rekla je da je u izvješću New Yorkera objavljenom 2019. Ransome priznala da je izmislila vrpce. Clintonovi predstavnici nisu željeli ništa komentirati.

Također je tvrdila da ju je princ Andrew seksualno napao u kadi u londonskoj kući svoje djevojke. No nedavno otkriveni pravni dokumenti tvrde da je kupka bila premala za čovjeka veličine princa Andrewa da uživa u kupki, a kamoli u seksu. Dokumenti su bili među stotinama koje je američki sudac naredio da se otpečate kao dio građanske tužbe Giuffre protiv Maxwell.

Pročitajte i ovo Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci

''Hvala Bogu da je uspjela doći do nekih snimaka, na kojima se jasno vide lica Clintona, Andrewa i Bransona koji su s njom imali seksualni odnos. Dovoljno frustrirajuće, Epstein se nije vidio ni na jednoj snimci", napisala je Ransome i tvrdila da je osobno vidjela dokaze tih seksualnih činova te da policija nije ništa učinila kad je njezina prijateljica skupila hrabrosti i otišla na policiju 2008. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene