Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasio se

Noćna mora: Okružili ga morski psi, jednog udario daskom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je surfao, muškarca su okružili morski psi. Iskoristio je dasku za surfanje i njome udario morskog psa.

Dok je bio na surfanju na plaži South Trigg, 33-godišnjeg Richarda Wandsa okružili su morski psi. Richard je rekao da je taj trenutak bio strašan. Nije znao što učiniti, pa je daskom za surfanje udario morskog psa, koji je tada na kratko otišao no ponovno se vratio.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Teške ozljede Surfer preminuo nakon napada morskog psa, plaže zatvorene 48 sati: "Unatoč najvećim naporima nije ga bilo moguće spasiti" Slika nije dostupna Sve češći napadi Strašna tragedija u Australiji: Surfer umro nakon napada morskog psa, policija zatvorila plaže

'To je bilo to, konačni napad. Morao sam nešto učiniti ili bih izgubio ruku ili nogu. Vidio sam kako se okrenuo i krenuo izravno prema meni... Bio je doslovno na meni. Pokušavao sam pobjeći da mu pokažem da nisam hrana. Vidio sam cijelo njegovo lice ispred sebe'.

>> Morski pas ubio surfera

Ponovno je udario morskog psa i zvao pomoć. Morski pas je otišao, a Richard se spasio.

U Australiji su sve učestaliji napadi morskih pasa, koji su u prošloj godini doveli do 5 smrti. Vlasti planiraju početi loviti i ubijati opasne pse koji dolaze vrlo blizu obali. Morski psi tigrovi smatraju se drugom najopasnijom vrstom, poslije velike bijele psine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene