Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odsklizao po pisti

Njemačka: Zrakoplov prislilno sletio zbog dima u kabini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pet ljudi je ozlijeđeno kada je manji zrakoplov regionalne kompanije Air Dolomiti prisilno sletio danas u Muenchenu zbog dima u pilotskoj kabini, odsklizavši se po pisti, priopćila su policija i aerodromske vlasti.

Zrakoplov ATR 72 je bio deset minuta u zraku na putu iz Muenchena za Veneciju kada je pilot zatražio dozvolu da se okrene zbog dima, objasnio je glasnogovornik zračne luke. Pilot je tada prijavio i problem s motorom te se odlučio na prisilno slijetanje. U zrakoplovu je bilo 58 putnika i četvero članova posade.

Pročitajte i ovo Zrakoplov prisilno sletio u Miamiju drama u Miamiju VIDEO Boeing snimljen u plamenu nakon polijetanja: Posada primorana prisilno sletjeti Slika nije dostupna Sukljao dim Drama u Budimpešti: Avion prisilno sletio sa zapaljenim motorom

>> U dolini Neretve pao avion kućne izrade, poginulo dvoje putnika

Južna pista muenchenskog aerodroma bila je zatvorena nekoliko sati, a 20 zrakoplova je upućeno prema drugim zračnim lukama. Air Dolomiti, sa sjedištem u Italiji, je dio njemačke zrakoplovne kompanije Lufthansa. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene