Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilno nakon potresa

Nakon potresa nasilje: Oružjem do hrane, odjeće...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U potresu razorenom glavnom gradu Haitija, gomila od 1.000 ljudi do hrane pokušava doći koristeći vatreno oružje.

U nasilju nastalom u kaosu nakon potresa koristi se sve što se može naći, od kamenja, noževa, pa do vatrenog oružja. Sve to kako bi se što prije došlo do hrane, odjeće i ostalih prijeko potrebnih stvari, javlja Reuters. Policije koja je prije bila prisutna svugdje sada nema. Kako vrijeme odmiče, nasilje je sve učestalije.

Pročitajte i ovo Potres Zatreslo se Novi potres kod Slunja: "Treslo jako i kratko" Naoružane bande haraju Haitijem Kaos u Haitiju Naoružana banda želi svrgnuti premijera: Napadaju zračne luke i policijske postaje

>> Grad Leogane prošao još gore od Port-au-Princea

Spasioci i dalje tragaju za preživjelima, a nakon više od 100 sati spašena je 62-godišnja Nadine Cardoso suvlasnica jednog hotela u Port-au-Princeu.

Glavni grad Haitija jučer je ponovno zadesio potres jačine 4,5 Richtera. Epicentar potresa nalazio se na dubini od 10 km vrlo blizu glavnog grada, oko 25 km daleko od Port-au-Princea.

Nakon razornog potresa jačine 7 Richtera koji je prošlog utorka pogodio Haiti i u kojem je gotovo potpuno uništen glavni grad Port-au-Prince, više od trideset naknadnih potresa zatreslo je Haiti. Naknadno podrhtavanje tla izazvalo je paniku među preživjelima koji žive na ulicama razorenog grada.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene