Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne trpe kritiku

Mališana izbacili iz vrtića zbog statusa na Facebooku njegove majke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Objava na Facebook profilu majke jednog mališana vrtićke dobi s Floride, koštala je njezinog sinčića izbacivanja iz privatnog kršćanskog vrtića, koji je pohađao.

Ashley Habat se nije svidjelo to što vrtić u pitanju nije roditeljima dozvolio više pripreme za dan fotografiranja pa je o tome progovorila putem svojeg Facebook profila. Već idućeg dana, iz vrtića su joj javili da njezin sin Will više ne može pohađati taj vrtić.

Pročitajte i ovo Djeca u vrtiću Virusi se brzo šire Kako smanjiti broj bolesne djece? ''Četiri su najvažnije stvari, a ovo treba djecu posebno naučiti" Ante Mikulić poteškoće u razvoju Ante (6) napokon može u gradski vrtić: "Iza nas je šest godina borbe..."

Habat ističe da joj nije žao što je iznjela svoje mišljenje na Facebooku, koje je objavila na svojem privatnom profilu i s postavkama da ga samo njezini prijatelji mogu vidjeti. Isto tako ne vjeruje da njezin sin treba ispaštati zbog nečega što je ona napisala te izražava žaljenje što iz vrtića nisu niti pokušali razgovarati snjom prije izbacivanja njezinog sina iz ustanove.

VIDEO Horor vrtić: Tete djecu tukle, opijale vinom i razbuđivale kavom

Predmet spora bilo je kašnjenje njezinog sina na dan fotografiranja u Sonshine Christian Academy vrtiću u Callaghanu, a Habat je administratoru rekla da smatra kako njezin sin nije na vrijeme bio upućen u dan fotografiranja pa se nije mogao na vrijeme i pripremiti. Administrator joj je odgovorio da su mu poslali obavijest tjedan prije samo događaja.

Habat je nakon toga svoje frustracije prenijela na Facebook. "Žasto se događa da svaki novi dan otkrijem nešto novo što mi se ne sviđa u Willovom vrtiću? Zar su moji standardi doista toliko visoki ili su ljudi koji rade u sustavu obrazovanja tolike neznalice?", napisala je na svojem Facebook profilu i ostavila tag na dotični vrtić.

Drugo jutro je dobila poziv da dođe u vrtić gdje su joj rekli kako smatraju da se oboje ne uklapaju u vrtić te da Will tamo više ne može dolaziti. U vrtiću su kritiku shvatili posve osobno te su naveli da je Habat u pitanje dovela "ne samo integritet, nego i inteligenciju" njihovog osoblja te takvo ponašanje okarakterizirali podsticanjem na neslaganje, što je protivno potpisanom dokumentu prilikom upisivanja u vrtić, prenosi news4jax.com.

"Bila sam šokirana. Zašto bi netko izbacio četverogodišnje dijete za nešto što je njegova majka objavila na svojem privatnom Facebook profilu i što mogu vidjeti samo njezini prijatelji?", zapitala se.

Iz vrtića su samo izjavili da je riječ o privatnoj stvari između vrtića i roditelja te da zbog brige o drugim obiteljima ne žele komentirati pojedinosti tog slučaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene