Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez stajnog trapa

Majstorsko slijetanje iranskog pilota, spasio 113 života

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka nesvakidašnjeg slijetanja zrakoplova dolazi iz Irana, u kojoj pilot Iran Aira čudesno prizemljuje Boeing 727-200 bez stajnog trapa na nosu.

Navedeni zrakoplov bio je na letu iz Moskve za Teheran, a slijetanje je snimio promatrač i objavio ga putem Facebooka i YouTube-a. Snimka je napravljena na aerodromu Mehrabad u Teheranu prije deset dana.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron, Ursula von der Leyen pozivi na deeskalaciju Svijet u strahu od novog sukoba zbog napada na Iran: "Apsolutno je nužno da regija ostane stabilna" Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..."

Zrakoplov je prvotno trebao sletjeti na aerodrom Imam Homeini u Teheranu, ali nakon što je posada primijetila da im stajni trap na nosu nije spušten pa su odgodili slijetanje. Kako problem nisu uspjeli riješiti, pilot je odlučio - slijećemo 'na nos'.

Kapetan zrakoplova Hooshang Shahbazi, ne samo da je uspješno sletio, već je to napravio tako da nitko nije ozlijeđen i bez dodatnih oštećenja na zrakoplovu, koji je mirno i bez iskrenja stao na pisti. U zrakoplovu je bilo 94 putnika i 19 članova posade.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene