Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koristio laser

Kirurg pacijentu tijekom operacije na jetru UCRTAO svoje inicijale

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S obzirom da je na funkciji više od deset godina, postoji strah da su i stotine drugih pacijenata dobile sličan tretman.

Iskusni kirurg Simon Brahmall suspendiran je jer je navodno tijekom transplatacije jetre pacijentu na organ laserom ucrtao svoje inicijale, piše metro.co.uk.

Pročitajte i ovo Problemi u zdravstvu - 5 Kriza u zdravstvu Ministar spominje mjere i modele, ali pacijenti su zabrinuti: "Moje liječnice tri godine neće biti, pročitao sam na vratima ambulante" Joe Biden rutinska kontrola "Možda misle da izgledam premlado": Biden išao na sistematski

Slova SB ucrtao je tijekom operacije, a otkrio ih je njegov kolega tijekom rutinskog pregleda pacijenta u bolnici u Birminghamu.

48-godišnji liječnik na trenutnoj je funkciji više od deset godina, a sada se strahuje da postoje stotine drugih pacijenata koji su tijekom transplantacije dobili sličan tretman.

Izvor iz bolnice rekao je da je zapanjujuće kako netko može napraviti nešto ovako, pogotovo netko iskusan kao ovaj liječnik.

"Nadam se da je to samo pogreška. Šokiran sam jer ovo dogodilo pred svačijim nosom. Moglo se dogoditi i više stotina puta, tko zna. Sreća je što je ovaj incident otkriven", rekao je izvor.

Stručnjaci tvrde kako sredstvo kojim je ucrtavao inicijale ostavlja tek površinske opekotine i obično nije štetno.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene