Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bračne tajne moćnog Putina

Putin: Tko uspije provesti tri tjedna s mojom suprugom zaslužuje spomenik

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok je Ljudmila Putin svog, uskoro bivšeg, supruga jednom prilikom nazvala VAMPIROM on je uzvratio lopticu rekavši kako svatko tko s njom uspije preživjeti tri tjedna zaslužuje spomenik.

Knjiga 'Krhka prijateljstva', autorice Irene Pietsch, nekadašnje prijateljice Vladimira i Ljudmile Putin, daje uvid u odnos ovog bračnog para koji je prošli četvrtak neočekivano najavio razvod braka.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin Poginulo 139 osoba Putin o pokolju u Moskvi: "Znamo tko je počinio zločin, ali zanima nas jedna druga stvar..." Slika nije dostupna Razvod nakon 30 godina braka VIDEO Tko je zapravo Putinova supruga?

Ljudmila Putin navodno je u jednom razgovoru s Irene Pietsch u šali rekla kako je njen suprug 'nažalost vampir', a ruski predsjednik je izjavio kako 'svatko tko s Ljudmilom uspije provesti tri tjedna zaslužuje da mu se podigne spomenik', piše Moscow Times.

Putinova uskoro bivša supruga bila je fascinirana astrologijom što bije naišlo na plodno tlo kod ruskog predsjednika koji bi je ušutkavao čim bi počela govoriti o zodijaku i astrološkim znakovima.

>> Vladimir i Ljudmila Putin objavili: Razvodimo se!

>> FATALNA GIMNASTIČARKA Ona je kriva za Putinov bračni brodolom?

Ljudmila se prijateljici požalila i kako je Vladimir prekršio dano obećanje da će se držati podalje špijunskog svijeta kada je 1998. godine pristao doći na čelo FSB-a. Ona je bila duboko pogođena tom situacijom misleći kako više neće moći viđati supruga.

Inače, Ljudmila je prijateljici Putina opisivala kao pravog muškarca za nju jer 'nije pio i nije je tukao'. Ipak, zamjerala mu je što je većinu večeri provodio sa svojim prijateljima dok bi ih ona posluživala. Bitne razgovore Putin je obavljao u Finskoj jer je smatrao kako nigdje u Rusiji ne postoji mjesto na kojem može pričati, a da ga ne čuju oni koji to ne bi smjeli.

Vladimir i Ljudmila vjenčali su se u srpnju 1983. godine i imaju dvije kćeri, 30.-godišnju Mariju i godinu dana mlađu Ekaterinu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene