Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neredi u Egiptu

Kairo: Mursijevi pristalice zasuti kamenjem i suzavcem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pristalice svrgnutog predsjednika Egipta Mohameda Mursija krenuli su u marš prema zgradi ministarstva unutarnjih poslova kada su ih Mursijevi protivnici zasuli kamenjem, a policija suzavcem.

U središtu Kaira tijekom poslijepodneva izbili su sukobi pristalica i protivnika svrgnutog predsjednika Egipta Mohameda Mursija, piše Reuters.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kaos se nastavlja Egipat: ElBaradeiju će suditi jer je podnio ostavku Slika nije dostupna Više od 500 ubijenih Kaos u Egiptu: Broj žrtava raste, sazvana hitna sjednica Vijeća sigurnosti UN-a

>> Mursijeve pristaše pozivaju na otpor

Mursijeve su pristalice krenule u marš prema zgradi ministarstva unutarnjih poslova, a u jednom su ih trenutku kamenjem zasuli protivnici bivšeg islamističkog predsjednika. Nakon toga je prema Mursijevcima policija ispalila suzavac.

Informacija o eventualno ozlijeđenima zasad nema.

Više tisuća Mursijevih pristalica već tjednima kampira na nekoliko lokacija u središtu Kaira, tražeći njegov povratak na vlast. Privremena vlada, koju je postavila vojska, u više im je navrata već zaprijetila da će ih silom rastjerati s ulica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene