Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija sve istražuje

Jezivi detalji ubojstva trogodišnjaka: Majka ga uzela iz sirotišta pa ga brutalno zlostavljala do smrti

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Trogodišnji dječak iz Mađarske kojeg je majka tukla do smrti najvjerojarnije je umro nakon što se ugušio vlastitom krvlju.

Prošlog tjedna mađarski mediji prenijeli su da je trogodišnje dijete umrlo u Pečuhu nakon što ga je majka K. O. I. (27) navodno zlostavljala, a potom ga ostavila da umre.

Zločinu je svjedočio njezin partner (23), koji je vidio da je djetetu potrebna pomoć, ali nije ništa napravio. Mališan je preminuo dan nakon zlostavljanja, a u međuvremenu je protiv majke i njezina partnera pokrenuta istraga zbog ubojstva.

Sumnja se da je majka tijekom zlostavljanja takvom snagom bacila dijete da je ono zadobilo frakturu lubanje prilikom pada, nakon čega je počeo povraćati i krv i na kraju se ugušilo.

Kako je priopćio Okružni sud u Pečuhu, osumnjičeni su živjeli zajedno u stanu, gdje je žena zlostavljala sina 18. listopada navečer. Kako se navodi, dijete je plakalo u krevetiću, majka ga je podignula i bacila na pod tako da je dijete udarilo glavom o tvrdu površinu.

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu Iz minute u minutu Netanyahu: "Izrael priprema kopnenu invaziju na Gazu. Neću reći kad, kako ili koliko. Već smo ubili tisuće terorista, ovo je samo početak"

"Mališan je zadobio prijelom lubanje i unutarnje krvarenje, a dan nakon toga preminuo je zbog ozljeda", piše u priopćenju Okružnog suda.

Sud je također dodao da je mališan povraćao uslijed ozljeda. Majčin mlađi partner bio je svjedok zločina, ali, kako kažu, "bio je ravnodušan prema sudbini ranjivog djeteta", piše Origo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Optužen za pokušaj ubojstva Drama na nebu: Pilot tijekom leta htio ugasiti motore aviona pa šokirao policiju - "Uzeo sam ih prvi put..."

Pročitajte i ovo Uragan Otis Stiže Otis Poznato turističko središte na udaru apokaliptičnog uragana: Proglašena ekstremna opasnost, snaga vjetra doseže 250 kilometara na sat

Majka je u policiji priznala da je tukla dijete, rekla je da je bio nemiran i previše plačljiv.

Prema izjava njihovih susjeda, dijete je po rođenju bilo smješteno u dom za nezbrinutu djecu jer ga je majka ostavila. Međutim, prije deset mjeseci opet je preuzela brigu o mališanu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene