Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otkrio u intervjuu

VIDEO Na tijelu mrtvog borca Hamasa pronađena knjiga Mein Kampf: "Proučavao je Hitlerovu ideologiju da mrzi i ubija Židove"

Isaac Herzog, predsjednik Izraela
Isaac Herzog, predsjednik Izraela Foto: Afp
Izraelski predsjednik Isaac Herzog rekao je da je na tijelu hamasovca pronađena arapska kopija knjige Adolfa Hitlera - Mein Kampf.

Izraelski predsjednik Isaac Herzog rekao je da je arapska kopija knjige Adolfa Hitlera Mein Kampf pronađena na tijelu borca Hamasa u bazi koji su koristili u sjevernoj Gazi.

Pročitajte i ovo Opasan trend među mladima - 3 Popularan među sportašima Novi opasan trend među mladima: "To je užas, katastrofa! Apeliram na roditelje da se educiraju, ovo nije bezazleno"

Herzog je tijekom intervjua za BBC poručio da to pokazuje da su neki od operativaca Hamasa proučavali i istraživali Hitlerovu antisemitsku ideologiju.

 

 

Pročitajte i ovo Život uz Luku Ploče - 1 Snimljeni incidenti Građani u strahu od trovanja, Poziv snimio kako iz mora vade nešto što tamo ne bi smjelo biti: "To nije normalna situacija, nisam upoznat da to postoji u Jadranu"

Na marginama knjige navodno su zapisivane bilješke te su određeni dijelovi knjige bili podcrtavani.

"Terorist je pisao bilješke, označavao odjeljke i proučavao iznova i iznova ideologiju Adolfa Hitlera da mrzi Židove, ubija Židove, i spaljuje ih. Ovo je pravi rat s kojim se suočavamo", poručio je izraelski predsjednik. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene