Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna

Empatija nam je jača strana: Nakon dva slučaja trovanja, empatično se otrovalo najmanje 44 građana

Pregled najvažnijih događaja koji su se dogodili proteklog tjedna pripremila je reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Golja.

Mario Banožić više nije ministar obrane. Nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti. Uzrokovao je frontalni sudar, poginuo je 40-godišnjak. Vlada će pomoći obitelji preminulog.

  Pročitajte i ovo Ilustracija Potrošačka groznica se približava Koliko ćete trošiti ove godine za blagdane? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV

Empatija nam je jača strana. Nakon dva slučaja trovanja iz boce, od čega jedan u lipnju, empatično se otrovalo najmanje 44 građana.

"Došlo je do razvoja panične reakcije, ali od prvog dana govorimo da je stvar pod kontrolom", poručio je Vili Beroš, ministar zdravstva.

  Pročitajte i ovo Automobil Marija Banožića nakon nesreće Tragična nesreća Stručnjak otkriva što je Banožiću spasilo život: "Imao je veliku sreću..."

"Radi te jedne bočice smo puno izgubili kao i gospodin koji je isto nastradao koji će imati trajne posljedice i nama je jako žao zbog svega toga, ali ne osjećam nimalo ni jednu dozu krivice", izjavio je Marko Lafter, zaposlenik restorana.

Cijeli Pregled tjedna Barbare Golje pogledajte u videu. 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene